Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje za više informacija. Prihvaćam

pričekajte molim

Uvjeti poslovanja web trgovine Intermod d.o.o. Zadar

Uvjeti poslovanja obuhvaćaju pravila prilikom naručivanja, plaćanja, dostave, povrata i reklamacija proizvoda ponuđenih na web sjedištu namjestaj-intermod.hr., a predstavljaju kupoprodajni ugovor između prodavača, tvrtke Intermod d.o.o., Biogradska 70, HR-23000 Zadar, OIB: 40095595710 i kupca koji može biti pravna ili fizička osoba koja unutar web shop aplikacije odabere i naruči barem jedan proizvod iz ponude. Na uvjete poslovanja primjenjuju se odredbe Zakona o obveznim odnosima, Zakona o elektroničkoj trgovini i Zakon o zaštiti potrošača. U web trgovini kupcu je omogućena kupnja dijela proizvoda koji se nalaze na web sjedištu namjestaj-intermod.hr. Cijene proizvoda izražene su u kunama i uključuju PDV.

Proizvodi

Svi podaci vezani uz proizvode predstavljene na web sjedištu namjestaj-intermod.hr prezentirani su u dobroj namjeri, a preuzeti su od proizvođača i dobavljača.Fotografije proizvoda su ilustrativne i ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Intermod d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda i zadržava pravo pogreške na objavljene fotografije proizvoda.

Registracija

Kupac ne mora biti registriran na namjestaj-intermod.hr kako bi izvršio kupnju. Od kupca se zahtjeva ispravan e-mail i adresa za dostavu proizvoda.

Naručivanje

Naručivanje proizvoda moguće je elektronski, dodavanjem proizvoda u košaricu.Od kupca se zahtjeva da upiše kontakt podatke i adresu kako bi se zaključio proces narudžbe.

Ako prodavač nije u mogućnosti kupcu isporučiti sve naručene proizvode (u slučaju da ih nema dovoljno na zalihi ili više nisu dobavljivi), pismeno će obavijestiti kupca o mogućim rokovima isporuke a kupac može i otkazati narudžbu.

Plaćanje

Naručene proizvode kupac može platiti općom uplatnicom, internet bankarstvom, ana osnovi narudžbe. Kupac odabire način plaćanja.

Sigurnost u slučaju plaćanja kreditnim karticama

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

PayWay american jamstvo mastercard securecode visa verified

Potvrda narudžbe

Nakon potvrde narudžbe kupac će primiti obavijest da je narudžba primljena i da se dodatno provjerava raspoloživost i dobavljivost naručenih proizvoda. Nakon provjere kupac će e-mailom biti obaviješten da može izvršiti uplatu ako je odabrao plaćanje općom uplatnicom, dok će za plaćanje kreditnom karticom biti obaviješten da je transakcija provedena.

Dostava

Naručeni proizvodi će biti poslani u najkraćem izvedivom vremenu, do 7 radnih dana, osim proizvoda za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Dostava se obavlja na području cijele Hrvatske.Rok počinje od trenutka kad prodavač zaprimi uplatu na žiro računu ili bude odobrena autorizacija kreditnih kartica. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt (osim otoka gdje je dostava moguća jedino u trajektnu luku). Dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu.

Trošak dostave

Cijena dostave ovisi o vrsti, težini i dimenzijama naručenih proizvoda, a iznosi:

  • za madrace maksimalnih dimenzija 200x90 cm dostava se naplaćuje 100,00 kn
  • za madrace maksimalnih dimenzija 200x200 cm dostava se naplaćuje 200,00 kn
  • za krevete, ležajeve i ostale proizvode koji zahtijevaju kamionsku isporuku dostava se naplaćuje 300,00 kn po komadu

Cijena dostave vidljiva je u košarici prilikom narudžbe.

Zamjena, reklamacije i povrat

Svi kupci, na sve artikle imaju pravo na povrat robe u slučaju isporuke proizvoda koji nisu naručeni ili robe s greškom. U slučaju povrata proizvoda, kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod prodavaču u roku od 14 dana od otkazivanja ugovora, u originalnoj ambalaži i bez oštećenja u centralno skladište Zadar, Gaženička cesta 1A i po prethodnoj najavi na e-mail info@intermod.hr.

Ako artikli nisu u odgovarajućem stanju kupac plaća poštarinu za ponovno slanje istih proizvoda na kućnu adresu.

Za reklamacije proizvoda, potrebno je napisati reklamacijski zapisnik s opisom reklamiranog proizvoda, priložiti fotografije reklamiranog artikla i navesti broj računa. Reklamacija se smatra valjanom ako se utvrdi da proizvod odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača.

U slučaju povrata robe koji nije nastao propustom trgovca, kupac snosi sve manipulativne troškove koji su nastali.

Zaštita podataka

Osobni podaci kupca koristit će se isključivo za potrebe poslovanja internet trgovine. Pod osobnim podacima kupca smatraju se: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, tj. podaci koji inače nisu javno dostupni. Više o zaštiti podataka

Elektronička komunikacija

Posjećivanjem web trgovine komunikacija se odvija elektroničkim putem. Svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su kupcima dostavljeni zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Izmjene uvjeta poslovanja

Prodavač zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove uvjete poslovanja. Svaka izmjena biti će objavljena na web sjedištu www.namjestaj-intermod.hr.