Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje za više informacija. Prihvaćam

pričekajte molim

Načini plaćanja u Intermod trgovinama

Gotovina

Za plaćanje gotovinom, odobravamo popuste*:

 • -10% na sve artikle
 • -12% na iznos od 30.000,00 do 50.000,00 kn
 • -15% na iznos preko 50.000,00 kn
Gotovinski popust ne odnosi se na proizvode dobavljača ASSISTA.
Gotovinski popust u diskontu Gaženica, Zadar: -30% na kompletan asortiman.

*Popusti se ne zbrajaju s akcijskim popustima i posebnim ponudama. Navedeni gotovinski popusti vrijede samo za proizvode s redovnom cijenom.

Kartice

Maestro
 • PBZ – od 2 do 24 rata bez kamata
 • Erste Bank, MBNET grupacija - od 2 do 12 rata bez kamata
 • Zagrebačka banka - od 2 do 12 rata bez kamata
American Express/Visa Premium
 • od 2 do 24 rate bez kamata
Diners
 • od 2 do 36 rata bez kamata
Master Card
 • Zagrebačka banka - od 2 do 24 rata bez kamata
Visa PBZ
 • od 2 do 24 rata bez kamata
Visa ZaBa
 • od 2 do 24 rata bez kamata

Načini plaćanja u web shopu

U web shopu je omogućeno plaćanje po predračunu (općom uplatnicom, Internet bankarstvom) i karticama. Prilikom narudžbe potrebno je odabrati način plaćanja: virman/opća uplatnica ili kartice.

Kartice

On line Plaćanje dostupno je od 0 – 24h te je omogućeno slijedećim karticama: American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Diners, Discover.

Izjava o sigurnosti

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

PayWay american jamstvo mastercard securecode visa verified

Izjava o privatnosti

INTERMOD d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici INTERMOD d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o konverziji

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.